понедельник, 18 января 2016 г.

Духовні цінності під загрозою
   Ще з античності вважається, що гармонія в людині – це поєднання фізичної і духовної краси. Запитайте у себе , що для Вас духовні цінності. Для мене це моральність і вихованість. Духовність часто ставлять в тотожність з релігійністю,  я так не вважаю. Зараз ці цінності під загрозою.
   Кажуть, що кожна людина сама робить свій вибір. Можливо, в цьому є своя правда. Але без впливу навколишніх явищ особистість не сформується до кінця. Вона повинна виробити «імунітет» як до негативних, так і до позитивних факторів світосприйняття. Саме це впливає на наші духовні цінності.
   Я не буду перераховувати їх, всі ми прекрасно розумію про що йдеться. Але хочу Вам пояснити, що на даному етапі розвитку суспільства духовні цінності не те, що під загрозою, вони в занепаді. Чого тільки коштують самофотографії , так звані «селфі». Це звичайний нарцисизм,  самозакоханість. В наш час люди вважають, що енна кількість фото в соціальних мережах веде їх до саморозвитку. Збагачує їх душу.
   Кохання, дружба, ввічливість, моральність…. Ці слова чуються тільки в безмежних  розмовах, в яких люди намагаються самоствердитись.

От Вам і суть нашого суспільства. Отак і живемо – культ живота, рожевого гламуру і замаскованої безпринципності.

Комментариев нет:

Отправить комментарий